Sök
0
Kundvagn

Betalning

Vi accepterar huvudsakligen betalning

Carta di Credito (VISA, Mastercard). Vänligen läs följande information för mer information innan din shopping med oss:

1. Du bör kontrollera att kreditkort som används är din eller att du har särskilt tillstånd av ägaren av kreditkort att använda dem. Alla kreditkortsinnehavare är föremål för valideringskontroller och godkännande av kortutgivaren. Om emittenten av ditt betalkort vägrar att godkänna betalning till oss, kommer vi inte att vara ansvariga för förseningar eller utebliven leverans.

2. Vi tar alla möjliga åtgärder, i den mån det är i vår makt att göra det, för att hålla information om din beställning och betalning säker, men i avsaknad av vårdslöshet från vår sida att vi inte kan hållas ansvarig för eventuella förluster som du kan drabbas om en tredje part skaffar otillåten tillgång till alla uppgifter du lämnar när de utnyttjar eller beställer från webbplatsen.

3. Vi tar alla rimliga försiktighetsåtgärder för att göra vår webbplats säker. Alla kreditkort transaktioner på denna webbplats behandlas med Secure Socket Layer (SSL) -teknik via vår säkra server. Om du är en användare av vår butik, kommer vi säkert lagra dina kreditkortsuppgifter på våra system. Dessa uppgifter kommer att vara fullt krypterad och används endast för att behandla korttransaktioner som du har initierat.